Skype ARA Tours Follow ARA Tours on Facebook Follow ARA Tours on Twitter ARA Tours is lid van de Maatwerkspecialisten.
Nederlandse Antillen
Reis naar Sint Maarten

ARA Tours heeft voor uw reis naar Sint Maarten de volgende reismogelijkheden:

Reisarrangementen:

Stel uw eigen reis samen:

Sint Maarten is het kleinste eiland ter wereld dat twee nationaliteiten heeft. Het noordelijke deel is Frans en het zuidelijke deel Nederlands. Het gevolg van dit koloniale verleden is duidelijk te merken. U kunt de grens onverhinderd overgaan. In Marigot, de hoofdstad van het Franse gedeelte, vindt u typische Franse eigenschappen terug in de restaurants, terrassen en de bewegwijzering. Verder kunt u hier een bezoek brengen aan de kleurrijke markt en de jachthaven. 

Philipsburg, de hoofdstad van het Nederlandse gedeelte, wordt regelmatig aangedaan door cruiseschepen. In Philipsburg bevindt zich verder een druk en gezellig winkelcentrum waar men tax free kan winkelen verder kan men hier de oudste gebouwen van het eiland bezichtigen. 

Sint Maarten leent zich als startpunt voor island hoppen. Zo kunt u voor de enkele dagen naar Saba of St. Eustatius, eilanden die ook tot de Nederlandse Antillen behoren.

Bij ARA Tours kunt u kiezen voor een strandvakantie, duikvakantie, zonvakantie, all inclusive vakantie, huwelijksreis of vliegreis naar St. Maarten. Regelmatig zijn er ook last minutes en speciale aanbiedingen naar accommodaties op Sint Maarten en St. Martin. Geliefde hotels zijn Holland House, Sonesta Great Bay Beach, Sonesta Maho Beach, Divi Little Bay en op St. Martin Le Flamboyant Beach, Beach Plaza en La Plantation.

Voor meer informatie: Achtergronden, Praktische informatie


Nieuws


©2020 ARA Tours B.V.  |  Disclaimer  |  Copyright