Handbagage regels voor vluchten naar de VS

Strenge veiligheidmaatregels voor handbagage op vluchten naar of via de VS.

Passagiers mogen geen grote hoeveelheden vloeibare stoffen (dranken, shampoo, zonnebrand, crémes, tandpasta, gel en andere, vergelijkbare middelen, waaronder sprays) meenemen in het vliegtuig.

Wat mag wel in de handbagage:
- Van huis meegenomen vloeistoffen, dranken, gels of sprays in kleine verpakkingen van 90 ml. of minder. Het totaal van deze verpakkingen moet in een doorzichtige, afsluitbare plastic zak van 1 liter ( circa 20 bij 20 cm.) passen.
- Deze doorzichtige afsluitbare plastic zak dient ter controle apart getoond te worden bij de gate.
- Gekolfde borstvoeding, babymelk (in vloeibare of in poedervorm) en/of babyvoeding als er een baby meereist, voorgeschreven en niet-voorgeschreven medicijnen mits in acceptabele hoeveelheden voor de duur van de reis.
- Niet vloeibare cosmeticaproducten en producten voor persoonlijke verzorging zoals lippenstift, deodorantstick, lippenbalsem en soortgelijke niet vloeibare producten.

Indien bovengenoemde artikelen, ook in grotere hoeveelheden, zijn gekocht bij een See Buy Fly shops op Schiphol, worden ze met de nieuwe 'Gate Delivery' service verzegeld overhandigd bij de gate en kunnen dan alsnog mee aan boord.

Vloeibare stoffen mogen wel in de bagage die ingenomen wordt bij de incheckbalie.

We raden passagiers voor vluchten vanaf Amsterdam naar de USA en Costa Rica aan minimaal 3 uur van te voren in te checken.

ARA Tours B.V.
4-11-2008


©2020 ARA Tours B.V.
ARA Tours B.V., Lindenhof 7, 3442 GT  Woerden
Openingstijden: ma-vr (uitgezonderd feestdagen) van 9.00 tot 17.30. 
Overige tijden zijn wij bereikbaar per e-mail en fax.
tel: (0348) 499 000, fax: (0348) 482 307, e-mail: info@aratours.nl