Skype ARA Tours Follow ARA Tours on Facebook Follow ARA Tours on Twitter ARA Tours is lid van de Maatwerkspecialisten.
Midden- en Zuid-Amerika > Reis naar Peru
Startpakketten Peru

Voor de vakantiereizen naar Peru komt u aan op de internationale luchthaven van Lima. Tijdens de directe vluchten van KLM maakt u geen tussenlanding en bent u ongeveer 13 uur onderweg. Na zo'n lange vlucht is het zeker prettig om door een lokale vertegenwoordiger van ARA Tours te worden opgevangen en naar u hotel of verblijf te worden gebracht. Wij hebben voor u een aantal CityStarters in Lima samengesteld met een verblijf van twee nachten in het eerste hotel.

Deze CityStarters, soms ook wel startpakketten Lima genoemd, dienen als start van uw rondreis door Peru. Hiervoor kunt u gebruik maken van de door ARA Tours aangeboden bouwstenen zoals verschillende accommodatiemogelijkheden in Peru en de meerdaagse excursies

Wij bieden u meerdaagse verlengingspakketten naar Trujillo en Chiclayo, Arequipa en de Colca vallei, Cusco en de Urubamba vallei, Puno en het Titicaca meer, de Amazone oerwouden bij Iquitos en Puerto Maldonado en Manu National park. Mocht u een combinatie met Bolivia wensen, dan regelen wij dat ook graag voor u. Vanuit Puno kunt u langs het Titicaca meer via Copacabana naar de commerciŽle hoofdstad La Paz.

ARA Tours heeft voor uw reis naar Peru in de categorie Startpakketten de volgende reismogelijkheden:


©2020 ARA Tours B.V.  |  Disclaimer  |  Copyright