Skype ARA Tours Follow ARA Tours on Facebook Follow ARA Tours on Twitter ARA Tours is lid van de Maatwerkspecialisten.
Midden- en Zuid-Amerika
Reis naar Peru

ARA Tours heeft voor uw reis naar Peru de volgende reismogelijkheden:

Reisarrangementen:

Stel uw eigen reis samen:

Een combinatie van natuurlijke, soms woeste, wonderen en culturele schatten maken Peru tot een van de aantrekkelijkste landen in Zuid-Amerika. In het land van de Inca's zijn de resten van de rijke geschiedenis door het hele land terug te vinden. Enkele van deze resten die u niet mag missen zijn de Koninklijke tombes van Sipan, de mysterieuze Nazca lijnen en de wereldberoemde ruïnes van Machu Picchu. De Peruaanse bevolking is grotendeels indiaans en wonen voornamelijk in de Andes en in het Amazonegebied. Naast de cultuur is ook de natuur van het land zeer divers. Het land wordt ook wel verdeeld in drie geografische regio's met elk een eigen klimaat: de kustlijn, de Hooglanden en het Amazone gebied. De landschappelijke hoogtepunten zijn het Titicacameer en de Colca Vallei. De flora en fauna van Peru zijn net zo divers als het landschap is. Aan de kust van Peru liggen de Ballestas Eilanden waar vele zeevogels en zeeleeuwen leven.

Stel uw Peru reis samen met verlengingen naar Cuzco & Machu Picchu, Manu Nationaal Park, het Amazonegebied, Ballestas Eilanden & Nazca Lijnen, Colca Vallei, Uro's Eilanden, het Noordwesten van Peru of de combinatie Peru - Bolivia. 

ARA Tours biedt verschillende individuele rondreizen met verblijf in toeristenklasse tot luxe hotels. Op basis van een citystarter naar Lima en onze rondreizen Peru Highlights, Peru Compleet, Peru Amazone en Hooglanden kunt u - met behulp van de bouwstenen - uw eigen reis door Peru samenstellen. Wij bieden u verlengingspakketten naar het Amazone gebied met de Muyuna Amazon Lodge, Manu Nationaal Park, Ballestas Eilanden en de mysterieuze Nazca lijnen, Colca Vallei, Uro's eilanden, het noordwesten van Peru, een combinatie met Bolivia of Machu Picchu. Hoogtepunt van een bezoek aan Peru is Machu Picchu, onlangs uitgeroepen tot een van de nieuwe Zeven Wereldwonderen. Peru is ook makkelijk te combineren met Bolivia en kunt u een combinatiereis Hooglanden Peru - Bolivia maken.

Voor meer informatie: Achtergronden, Praktische informatie©2020 ARA Tours B.V.  |  Disclaimer  |  Copyright