Skype ARA Tours Follow ARA Tours on Facebook Follow ARA Tours on Twitter ARA Tours is lid van de Maatwerkspecialisten.
Midden- en Zuid-Amerika > Reis naar Panama > Hotels, appartementen en lodges
Boquete - Hotel Fundadores

Hotel Fundadores - Boquete

Klasse Leuk authentiek toeristenklasse hotel in het centrum van Boquete.

Ligging Hotel Fundadores ligt gevestigd in het centrum van de plaats Boquete, op zo'n 500 meter van het culturele centrum en 300 meter van het park. Boquete is een authentiek bloemenplaatsje in de groene Chiriqui provincie. Deze provincie grenst aan Costa Rica. 

Faciliteiten Het hotel beschikt over een restaurant / bar, conferentiezalen en internet. Door de binnenplaats van het hotel stroomt een natuurlijke rivier, wat een romantisch en idyllisch beeld geeft. Tevens beschikt het hotel over mooie grote tuinen waar u heerlijk kunt zitten. 

Accommodatie Het hotel heeft capaciteit voor 30 personen. Alle kamers hebben televisie, radiowekker, minibar, telefoon en badkamer met bad/douche.

Bijzonder Door de eeuwige lente in de Chiriqui hooglanden bloeien daar heel het jaar door kleurrijke bloemen wat het al zo groene landschap zeker tekent. Dit is ook het woongebied van de wonderschone Quetzal vogel. De schoonheid van dit gebied is onvergetelijk. De indrukwekkende vulkaan Baru is 3478 meter hoog en op een heldere dag kunt u zowel de Atlantische als de Grote Oceaan zien. In een bergvallei op 1000 meter hoogte ligt het schilderachtige, authentieke en bloemrijke bergdopje Boquete. Dit plaatsje is bekend om zijn mooie parken en koffieplantages. Dit romantische plaatsje heeft zeer aangenaam klimaat en door de vruchtbare vulkanische aarde groeien hier allerlei exotische vruchten. Hier kunt u geweldig raften in de vele omliggende rivieren of het regenwoud verkennen. Paardrijden en hiking zijn ook volop te doen in de omgeving of u kunt de koffieplantages bezoeken en de heerlijke verschillende soorten koffie proeven. Een groot evenement in Boquete is de Bloemen en Koffie festival in januari.

Via een online formulier kunt u aangeven welke bouwstenen u wilt gebruiken voor uw reis. Dit formulier opent in een apart venster zodat u via dit venster nog verder kunt bladeren naar de andere bouwstenen.

Prijsoverzicht
In het onderstaande overzicht ziet u de periodes waarvoor wij momenteel prijzen beschikbaar hebben. Mocht u in een ander dan in de hier vermelde periodes op vakantie willen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Klik op de datum van de gewenste periode om de prijstabel op te vragen.
  
Periode

INFORMATIE
Chiriqui provincie, David en Boquete

Hotel Fundadores in Boquete.
Hotel Fundadores in Boquete.

 

Hotel Fundadores in Boquete.
Hotel Fundadores in Boquete.

 

Rondom Boquete zijn veel koffieplantages die u kunt bezoeken.
Rondom Boquete zijn veel koffieplantages die u kunt bezoeken.

 

Het romantische plaatsje Boquete is omgeven door groene weelderige natuur.
Het romantische plaatsje Boquete is omgeven door groene weelderige natuur.

 

Omgeving van de pronvincie Chiriqui.
Omgeving van de pronvincie Chiriqui.

 


©2019 ARA Tours B.V.  |  Disclaimer  |  Copyright