Skype ARA Tours Follow ARA Tours on Facebook Follow ARA Tours on Twitter ARA Tours is lid van de Maatwerkspecialisten.
Midden- en Zuid-Amerika
Reis naar Nicaragua

ARA Tours heeft voor uw reis naar Nicaragua de volgende reismogelijkheden:

Reisarrangementen:

Stel uw eigen reis samen:

Nicaragua wordt binnen het Midden-Amerikaanse continent een steeds bekendere vakantiebestemming dat nog steeds veelal gecombineerd wordt met Costa Rica. Maar het toeristische potentieel wordt steeds uitgebreider. Nicaragua biedt u een scala aan Spaans koloniale steden als Managua, León en Granada. Temidden van deze steden liggen enkele grote en actieve vulkanen als Masaya en Mombacho. Deze worden omgeven door de meren van Nicaragua en Managua. In het meer van Nicaragua treft u vulkanische Ometepe Island, een tropische bestemming voor een bezoek van 2 dagen. Zo ook kunt u via San Carlos naar de Solentiname eilanden of naar de tropische omgeving van Rio San Juan, gelegen tegen de grens van Costa Rica. Matagalpa, gelegen ten noorden van Managua, biedt een bergrijke alsook tropische omgeving. Aan de Pacifische kust zijn verschillende mogelijkheden voor een verblijf aan het strand, zoals Playa La Flor en San Juan del Sur.

Op weg naar Corn Islands, gelegen voor de Caribische kust, kunt ook eerst een bezoek brengen aan de stad Bluefields. Corn Islands zijn idyllische bounty eilanden, geschikt voor de vakantiegangers die van rust houden. 

Stel uw Nicaragua reis samen met verlengingen naar Corn Islands, Solentiname eilanden en San Carlos.

ARA Tours biedt verschillende individuele rondreizen met verblijf in toeristenklasse tot middenklasse hotels. Wellicht heeft u interesse in een Fly drive door Nicaragua. ARA Tours biedt verschillende Nicaragua auto rondreizen, maar ook een NICA Flexi fly drive. Of wellicht wilt u gebruik maken van een individuele rondreis Nicaragua met bezoek aan alle hoogtepunten van het land: de Nicaragua Gallo Pinto Tour. U kunt op basis van een citystarter Managua - met behulp van de bouwstenen - uw eigen reis door Nicaragua samenstellen. Neem gerust en auto voor een bezoek aan de omgeving of boek een Nicaragua Colonial tour of een Nicaragua Highlights met verschillende vaste vertrekdata.

Voor meer informatie: Achtergronden, Praktische informatie


Nieuws


©2019 ARA Tours B.V.  |  Disclaimer  |  Copyright