Skype ARA Tours Follow ARA Tours on Facebook Follow ARA Tours on Twitter ARA Tours is lid van de Maatwerkspecialisten.
Midden- en Zuid-Amerika
Reis naar Honduras

ARA Tours heeft voor uw reis naar Honduras de volgende reismogelijkheden:

Reisarrangementen:

Stel uw eigen reis samen:

Reizen naar het vakantieland Honduras hebben de toerist genoeg te bieden. Met de Lenca Indianen en Maya's als voormalige bewoners, is Honduras rijk aan oude en mystieke pre - Colombiaanse culturen. Vooral de historische ruïnes bij Copán, in het westen van Honduras, leveren hiervan bewijs. Met tempels, bijgebouwen, trappen en geweldige beeldhouwwerken weten de Copan Ruïnes jaarlijks vele toeristen te trekken. Vooral de hiërogliefentrap, een 30 meter hoge trap met meer dan 2000 hiërogliefen, is een van de opmerkelijkste bouwwerken van Copán. Deze hiërogliefen worden gezien als het langste beeldverhaal van het Amerikaanse continent.
Met het grootste zoetwater meer Yojoa, het kletterende water van de hoogste watervallen Pulphapanzak, het nevelwoud Pico Bonito en het tropische regenwoud in het Nationaal Park Punta Sal, is het een feit dat Honduras een divers landschap heeft.
Naast cultuur en natuur kan Honduras ook de behoefte aan zon, zee en strand vervullen. Met een Caribische kust van meer dan 800 kilometer en de Baai - eilanden, die 50 kilometer uit de kust liggen, is Honduras een ideale strandbestemming. Vooral het grootste eiland Roatan en het eiland Utila, zijn met de op een na grootste koraalriffen en bijzondere onderwaterwereld, zeer geschikt voor het duiken. Daarnaast zijn de hagelwitte stranden en de azuurblauwe zee een uitermate geschikte omgeving voor ontspanning en het ondernemen van wateractiviteiten.

ARA Tours biedt voor uw vakantie in Honduras verschillende individueel begeleide rondreizen aan die te verlengen zijn met een verblijf op de Baai - eilanden Roatan en Utila. Bovendien is Honduras met een zeer centrale ligging uitermate geschikt voor een combinatiereis met buurlanden Guatemala, El Salvador en Nicaragua. Op basis van de startpakketten Tegucigalpa en San Pedro Sula, kunt u ook simpelweg uw eigen reis samenstellen.

Voor meer informatie: Achtergronden, Praktische informatie©2020 ARA Tours B.V.  |  Disclaimer  |  Copyright