Skype ARA Tours Follow ARA Tours on Facebook Follow ARA Tours on Twitter ARA Tours is lid van de Maatwerkspecialisten.
Midden- en Zuid-Amerika
Reis naar Guatemala

ARA Tours heeft voor uw reis naar Guatemala de volgende reismogelijkheden:

Reisarrangementen:

Stel uw eigen reis samen:

ARA Tours biedt u verschillende internationale rondreizen aan door Guatemala. In cultureel opzicht is Guatemala uniek voor Midden-Amerika. Bewonder de Maya ruines uit een ver verleden en maak kennis met het dagelijks leven van de Maya’s in de hooglanden.

Guatemala is de kleurrijke bakermat van de hedendaagse Maya’s. De Mayacultuur is een indrukwekkende eeuwenoude beschaving, dagelijks nog te zien op de kleurrijke markten. In de hooglanden besteden de vrouwen dagelijks enkele uren aan het spinnen van garen, het weven van prachtige gekleurde stukken stof en het naaien hiervan tot kledingstukken.

De kleurrijke Indiaanse bevolking, schitterende bossen, wereldberoemde tempels, levendige markten, vulkanen en jungle met prachtige ruines maken Guatemala een reisbestemming bij uitstek.  

Belangrijke bezienswaardigheden zijn de voormalige hoofdstad Antigua, het meer van Atitlán en de plaats Panajachel, de beroemde markten van Chichicastenango en Sololá, de Maya-steden Tikal en Quirigua in de dichte jungle en de hoofdstad Guatemala-City. Heel gemakkelijk kunt u ook Copán in Honduras bezoeken.

Voor meer informatie: Achtergronden, Praktische informatie


Nieuws


©2020 ARA Tours B.V.  |  Disclaimer  |  Copyright