Skype ARA Tours Follow ARA Tours on Facebook Follow ARA Tours on Twitter ARA Tours is lid van de Maatwerkspecialisten.
Fly Drives & rondreizen per auto

Fly Drives | auto rondreizen

Een rondreis per auto geeft je veel vrijheid om een bestemming of land in eigen tempo te ontdekken. Je hebt een auto bij de hand en je kunt zelf bepalen hoe laat je vertrekt naar de volgende overnachtingsplek. Wil je onderweg een extra stop maken bij een natuurpark, een waterval of iets langer op dat leuke gezellige pleintje blijven hangen, dat kan, want jij bepaalt het tempo van de dag.

ARA Tours biedt in verschillende landen van Midden-Amerika en Zuid-Amerika rondreizen per huurauto aan. Daarbij heb je de keuze uit verschillende soorten fly drives:

* Fly drives met een vast programma en deze kun je zien als voorbeeld reizen. Bij deze auto rondreizen ben je niet elke dag aan het rijden en zijn er altijd rustmomenten ingebouwd. Mocht je een aangepast programma wensen dan werken wij graag een offerte voor je uit.
* de Flexi fly drives geven je eigenlijk volledige vrijheid. Je kiest voor een bepaalde autocategorie en krijgt het aantal hotelcoupons (minimum van 6 coupons) ter beschikking voor de duur van je vakantie. Het aantal hotels waaruit je kunt kiezen verschilt per land. Deze flexibele rondreis per auto is mogelijk in Cuba, Costa Rica, Nicaragua en Panama.
* Auto rondreis op maat: op basis van je gewenste route, het aantal meereizende personen en de daarbij behorende hotelkeuze (2 tot 5 sterren) sturen wij je een offerte op maat.

Naar de volgende landen bieden wij Fly Drives & rondreizen per auto aan:

Nederlandse Antillen

Midden- en Zuid-Amerika

Cuba


©2020 ARA Tours B.V.  |  Disclaimer  |  Copyright