Skype ARA Tours Follow ARA Tours on Facebook Follow ARA Tours on Twitter ARA Tours is lid van de Maatwerkspecialisten.
Midden- en Zuid-Amerika
Reis naar El Salvador

ARA Tours heeft voor uw reis naar El Salvador de volgende reismogelijkheden:

Reisarrangementen:

Stel uw eigen reis samen:

Reizen naar het vakantieland El Salvador is voor veel vakantiegangers nog een onbekend terrein. Een vakantiereis naar El Salvador, dat als het best bewaarde geheim van Midden - Amerika wordt gezien, heeft de toerist juist genoeg te bieden. Met de inheemse naam Cuscatlán, 'het land van de kostbaarheden', kunnen wij alleen maar zeggen kom en ervaar zelf waar de Salvadoranen zo trots op zijn. 

Zo heeft El Salvador kilometerslange stranden aan de Pacifische kust, die ideaal zijn om te vissen, duiken, surfen of om te ontspannen. Deze stranden van El Tunco, La Barra de Santiago, Las Flores en La Libertad, worden afgewisseld door een overvloed aan tropische flora en fauna. Het landschap van El Salvador is gevormd door de 25 aanwezige vulkanen. De meest bekende en bijzondere vulkanen zijn de Santa Ana, Izalco en de Cerro Verde vulkanen, die tezamen het Nationale Park 'Los Volcanos' vormen. In vele nationale parken heeft u goede mogelijkheden voor het maken van wandelingen, voor het observeren van vogels en het ontdekken van de uitgestrekte groene vlakten. Bovendien kunt u in de beschermde gebieden van El Salvador, de slingeraap of de kaaiman in het oorspronkelijke leefgebied bewonderen. Juist door de vulkanen is El Salvador in het bezit van veel vruchtbare grond en wordt de hoogste kwaliteit koffie hier verbouwd. 

Ook de cultuur behoort het een van de kostbaarheden van El Salvador. In het westen zijn goed verzorgde archeologische ruines, zoals Joya de Cerén en San Andrés, die beschikken over belangrijke vondsten uit de prekoloniale tijd. Maar ook van de koloniale tijd zijn de invloeden nog duidelijk zichtbaar. Vooral in Suchitoto, de culturele hoofdstad van El Salvador, kunt u de koloniale architectuur bewonderen. Andere hoogtepunten zijn Perquín, Alegría en de hoofdstad San Salvador.

ARA Tours biedt voor uw vakanties in El Salvador verschillende individueel begeleide rondreizen aan die te verlengen zijn met een verblijf aan het strand en ook te combineren zijn met de buurlanden Guatemala, Nicaragua en Honduras. Voor de ervaren fly drivers kunt u ook met een huurauto door El Salvador rondreizen. Op basis van de startpakketten San Salvador kunt u uw eigen reis samenstellen.

Voor meer informatie: Achtergronden, Praktische informatie©2020 ARA Tours B.V.  |  Disclaimer  |  Copyright