Skype ARA Tours Follow ARA Tours on Facebook Follow ARA Tours on Twitter ARA Tours is lid van de Maatwerkspecialisten.
Midden- en Zuid-Amerika > Reis naar Ecuador > Meerdaagse én dagexcursies
4-Daagse verlenging Kleine Galápagos en Nationale Park Machalilla (Guayaquil - Guayaquil)

Route: Guayaquil - Puerto Lopez  - Guayaquil

Vertrek: dagelijks

Dag 1    Guayaquil - Puerto Lopez

In de ochtend wordt u door onze Spaanssprekende chauffeur opgehaald bij uw hotel voor vertrek richting het beschermde gebied in het Nationale Park Machalilla. Onderweg naar Machalilla kunt u een bezoek brengen aan het dorp Salinas, bekend vanwege haar schitterende strand, de kalme zee en het bruisende nachtleven. Na aankomst in het vissersdorpje van Puerto Lopez wordt u naar het hotel van uw keuze (3 nachten) gebracht en rijdt uw chauffeur terug naar Guayaquil. Maaltijden: geen.

Dag 2    Puerto Lopez - "Kleine Galapagos"

Vandaag staat een bezoek aan de "Kleine Galapagos"op het programma. Na het ontbijt vertrekt u naar Isla de la Plata. Deze eilanden worden zo genoemd vanwege de grote gelijkenis die de fauna heeft met de dieren, die op de Galápagos eilanden voorkomen. Deze gelijkenis komt door de migratie van een aantal diersoorten vanuit de Galápagos eilanden. Isla de la Plata is, naast de Galápagos eilanden, de enige plaats op de wereld waar de "Waved" albatrossen nestelen, in de periode van april tot november. Hiernaast kunt een groot aantal andere dieren observeren, die ook op de Galápagos eilanden voorkomen. Tot slot leven er een groot aantal verschillende zeezoogdieren in de wateren rondom Isla de la Plata, waaronder een kleine kolonie zeeleeuwen en bultrugwalvissen (juni - september). Overnachting in het hotel van uw keuze. Maaltijden: ontbijt.

Dag 3    Puerto Lopez - dag ter vrije besteding

Na het ontbijt kunt u wederom u dag naar eigen wens indelen. U kunt er voor kiezen om een bus of dagtour te maken naar onder meer naar het Los Frailes Strand, het Salango strand en museum of het dorp Agua Blanca. Maaltijden: ontbijt.

Dag 4    Puerto Lopez - Guayaquil

Vandaag wordt u door een Spaanstalige chauffeur opgehaald in Puerto Lopez voor de terugreis naar Guayaquil. Maaltijden: ontbijt.

Ter informatie: deze verlenging kan ook in omgekeerde volgorde plaatsvinden. 

Plaats Toeristenklasse Middenklasse
Puerto Lopez Mandala Mantaraya lodge

Via een online formulier kunt u aangeven welke bouwstenen u wilt gebruiken voor uw reis. Dit formulier opent in een apart venster zodat u via dit venster nog verder kunt bladeren naar de andere bouwstenen.

Prijsoverzicht
In het onderstaande overzicht ziet u de periodes waarvoor wij momenteel prijzen beschikbaar hebben. Mocht u in een ander dan in de hier vermelde periodes op vakantie willen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Klik op de datum van de gewenste periode om de prijstabel op te vragen.
  
Periode

Ecuador: Los Frailes strand in Puerto Lopez
Ecuador: Los Frailes strand in Puerto Lopez

 

Ecuador: Isla de la Plata
Ecuador: Isla de la Plata

 

Ecuador: Walvis bij Isla de la Plata
Ecuador: Walvis bij Isla de la Plata

 

 

©2020 ARA Tours B.V.  |  Disclaimer  |  Copyright