Skype ARA Tours Follow ARA Tours on Facebook Follow ARA Tours on Twitter ARA Tours is lid van de Maatwerkspecialisten.
Midden- en Zuid-Amerika
Reis naar Ecuador

ARA Tours heeft voor uw reis naar Ecuador de volgende reismogelijkheden:

Reisarrangementen:

Stel uw eigen reis samen:

Ecuador wordt wel het land van de vier dimensies genoemd; het kustgedeelte, het Amazone gebied in het oosten, het hoger gelegen Andes gebergte en de Galápagos archipel. Het kleine land in Zuid Amerika heeft een enorme diversiteit aan flora en fauna met tropische regenwouden, mangrove en nevelwouden. Hiernaast vindt u er vele watervallen, (actieve) vulkanen, langs "de Route van de Vulkanen" en diverse natuurparken als het Cajas Nationaal park en het Cotopaxi Nationaal Park, vernoemd naar de hoogste met sneeuw bedekte actieve vulkaan van de wereld. 

Ook in cultureel opzicht heeft het land veel te bieden. In Ecuador zijn de steden Quito en Cuenca door Unesco uitgeroepen tot werelderfgoed. Een kwart van de lokale bevolking zijn afstammelingen van de Inca's, die nog altijd de klederdracht draagt van hun gemeenschap. In Ecuador komt u veel in contact met deze bevolkingsgroepen onder meer in Otavalo, Saquisili, Latacunga, Cuicocha en Cuenca.

Stel uw Ecuador reis samen met verlengingen naar Galapagos en het Amazone gebied.
ARA Tours biedt verschillende individuele rondreizen met verblijf in toeristenklasse tot luxe hotels, maar ookkunt u denken aan een rondreis met verblijf in haciënda's. Op basis van de citystarters Quito of Guayaquil kunt u een eigen rondreis Ecuador op maat samenstellen door het grote aantal mogelijke meerdaagse verlengingen. U kunt diep in de Amazone jungle van Ecuador trekken of dichetr bij het Andes gebergte blijven én zelfs rondvaren op de Manatee Explorer. In het hooggebergte in de Route langs de vulkanen zijn Cotopaxi, Chimborazo, Baños, Riobamba, Ambato, Ingapirca en Cuenca de hoogtepunten. Noordelijk van Quito ligt het Equator monument, de markt van Otavalo en de Chota Vallei. Ook zijn de Sasquisili en Latacunga markten, ten zuiden van Quito, de moeite waard. Aan de kust kunt u enkele dagen verblijven in Puerto Lopez bij het Machalilla Nationaal Park. Het hoogtepunt van een bezoek aan Ecuador zijn de Galapagos eilanden - Galapagos - gelegen 900 km voor de kust van Ecuador.

Voor meer informatie: Achtergronden, Praktische informatie


Nieuws


©2020 ARA Tours B.V.  |  Disclaimer  |  Copyright