Skype ARA Tours Follow ARA Tours on Facebook Follow ARA Tours on Twitter ARA Tours is lid van de Maatwerkspecialisten.
WIE ZIJN WIJ

Sinds 2000 organiseert ARA Tours reizen op maat naar Cuba, de Nederlandse Antillen, Midden- en Zuid-Amerika. Het gebied is enorm divers, afwisselend, indrukwekkend, kleurrijk en vooral swingend door de aanstekelijke Salsa en Merengue.

De oude culturen van de Asteken, Maya's en Inca's hebben sporen achter gelaten. In verschillende landen kunt u de bouwwerken bewonderen, terwijl u op de lokale kleurrijke markten nog steeds de links met het verleden bespeurd. Als achtergrond voor deze culturele hoogtepunten reist door u een ruig continent dat constant in beweging is en kunt u in vele landen een straat van vulkanen bezoeken. Er zijn eindeloze oerwouden met een schat aan flora en fauna, hooglanden en woestijnen, zoutvlaktes en gletsjers. Ooit eens gedacht aan een cruise langs de Galapagos Eilanden behorend tot Ecuador, een fly drive door Nicaragua, duiken en snorkelen bij de Blue Hole in Belize? En ter afsluiting van uw rondreis heerlijk een paar dagen uit te rusten aan een van de Caribische palmenstranden met azuurblauw water?

Onze medewerkers hebben een passie voor het gebied en stellen graag een reis samen op basis van uw wensen. Ons aanbod bestaat uit rondreizen per auto / self drives, landen combinaties, standaard rondreizen en enkele internationale groepsreizen. Door het combineren van de startpakketten, de bouwsteen modules zoals meerdaagse verlengingen, hotels en autohuur kunt u grotendeels uw eigen reis op maat samenstellen.


©2019 ARA Tours B.V.  |  Disclaimer  |  Copyright