Skype ARA Tours Follow ARA Tours on Facebook Follow ARA Tours on Twitter ARA Tours is lid van de Maatwerkspecialisten.
Nederlandse Antillen
Reis naar Curaçao

ARA Tours heeft voor uw reis naar Curaçao de volgende reismogelijkheden:

Reisarrangementen:

Stel uw eigen reis samen:

Curaçao is het grootste en meest veelzijdige eiland van de Nederlandse Antillen. Het eiland heeft meer te bieden dan alleen zon, zee, strand en palmbomen. Voor degene die op zoek zijn naar een combinatie van zon en rust met cultuur, natuur en historie is Curaçao een bestemming bij uitstek. Westpunt, de baaien Kleine Knip en Grote Knip als ook Santa Marta Baai en de zoutpannen met vele roze flamingo's zijn belangrijke bezienswaardigheden. In Willemstad vindt u de fraai pastelkleurige Oudhollandse huizen, de joodse synagoge en de Emmabrug, de pontjesbrug. Voor de liefhebber van de mooie onderwaterwereld is Seaquarium een geweldig startpunt. U kunt hier zwemmen met dolfijnen en ARA Tours kan deze excursie voor uw vertrek naar Curacao al voor u regelen.

Bij ARA Tours kunt u kiezen voor een strandvakantie, duikvakantie, zonvakantie, all inclusive vakantie, huwelijksreis of golfvakantie. Regelmatig zijn er ook aanbiedingen naar Curaçao en wij regelen graag voor u een eilanden combinatie Aruba, Bonaire, Curacao en zelfs Sint Maarten. Hotelketens Marriott, Renaissance en Habitat bieden speciale eilanden combinaties.

Geliefde Curacao hotels zijn Hilton Curacao, Floris Suites, Trupial Inn, Livingstone Jan Thiel Resort, Avila Beach hotel / Belle Alliance, Holiday Beach, Lions Dive Beach, Kontiki Beach, Marriott Curaçao en het all inclusive hotel SuperClubs Breezes Curaçao. Morena Resort is een modern ecotoerisme hotel nabij de Jan Thiel baai. Blue Bay bevindt zich naast de golfbaan en beschikt over villa's voor families met kinderen. Curacao is ook rijk aan vele appartementen en bungalows zoals Sun Reef Resort, Pearl of the Caribbean, Bantopa appartementen, De Plantage, Flamingo en Aquila appartementen. Direct bij Willemstad bevinden zich het gerenommeerde hotel Renaissance, Howard Johnson en Kura Hulanda. Hotel het Klooster bevindt zich in een monumentaal gebouw in de wijk Punda. Voor de speciale luxe gast kunt u terecht in Kura Hulanda en een combinatie maken met Kura Hulanda Lodge bij Westpunt. Habitat Curacao een geliefd hotel voor een duikvakantie op Curacao.

Voor meer informatie: Achtergronden, Praktische informatie


Nieuws


©2020 ARA Tours B.V.  |  Disclaimer  |  Copyright