Skype ARA Tours Follow ARA Tours on Facebook Follow ARA Tours on Twitter ARA Tours is lid van de Maatwerkspecialisten.
Cuba > Reis naar Cuba > Hotels, appartementen en lodges
Trinidad - Hotel Las Cuevas (halfpension)

Hotel Las Cuevas - Trinidad

Klasse
Een middenklasse hotel in een tropische tuin met uitzicht op Trinidad en de omgeving van de stad.†

Ligging Het centrum van Trinidad ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van het hotel. Vanaf het grote terras bij het restaurant heeft u bij mooi weer uitzicht op de stad, het vliegveld en het schiereiland van Ancon.

Faciliteiten Via een oprijlaan bereikt u de receptie met lobby en zitje. In hetzelfde hoofdgebouw treft u de lobbybar, een sigarenwinkeltje, het buffetrestaurant en een groot terras. Het valt direct op dat de verschillende gebouwen en faciliteiten over een groot oppervlak zijn verspreid. Verder heuvelopwaarts kunt u bij het ronde zwembad (1,50 meter diep) en het kinderbad (0,62 meter diep). Er is een zonneterras met ligstoelen, een a la carte restaurant en een spelletjes ruimte. Daarnaast heeft het hotel een disco. Er zijn tegen betaling:† internetfaciliteiten, mogelijkheden tot paardrijden en fiets- en autoverhuur. U kunt tevens tegen een vergoeding en onder leiding van een gids, een bezoek brengen aan de grotten onder het hotel.†

Accommodatie De 112 keurig ingerichte kamers zijn verdeeld over verschillende huisjes op het complex. De standaard kamers beschikken over twee 1-persoonsbedden, airco, televisie, telefoon, kluisje (2 CUC per nacht), koelkastje, apart zitgedeelte, balkon of terras en een badkamer met douche en toilet.

Bijzonder
U verblijft in het hotel op basis van halfpension, waarbij u de maaltijden in het buffet restaurant nuttigt. Indien u het hotel bezoekt tijdens de Flexi Fly Drive, dan is alleen ontbijt inbegrepen.

Het hotel is een uitstekende locatie om de stad Trinidad te verkennen en een bezoek te brengen aan de Topes de Collantes in de bergen ten westen van Trinidad. Parque el Cubano is een aanrader voor wandeling naar de waterval !!

Via een online formulier kunt u aangeven welke bouwstenen u wilt gebruiken voor uw reis. Dit formulier opent in een apart venster zodat u via dit venster nog verder kunt bladeren naar de andere bouwstenen.

Prijsoverzicht
In het onderstaande overzicht ziet u de periodes waarvoor wij momenteel prijzen beschikbaar hebben. Mocht u in een ander dan in de hier vermelde periodes op vakantie willen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Klik op de datum van de gewenste periode om de prijstabel op te vragen.
  
Periode

De kamers van Las Cuevas liggen verspreid over een aantal bungalows
De kamers van Las Cuevas liggen verspreid over een aantal bungalows

 

Vanuit Las Cuevas heeft u een prachtig uitzicht over de stad Trinidad
Vanuit Las Cuevas heeft u een prachtig uitzicht over de stad Trinidad

 

Het zwembad van hotel Las Cuevas
Het zwembad van hotel Las Cuevas

 

Receptie van Las Cuevas
Receptie van Las Cuevas

 

Er is een a la carte restaurant in Las Cuevas
Er is een a la carte restaurant in Las Cuevas

 

 

©2018 ARA Tours B.V.  |  Disclaimer  |  Copyright