Skype ARA Tours Follow ARA Tours on Facebook Follow ARA Tours on Twitter ARA Tours is lid van de Maatwerkspecialisten.
Cuba > Reis naar Cuba > Hotels, appartementen en lodges
Trinidad - Hotel Ancon (All-inclusive)

Hotel Ancon - Trinidad

Klasse Dit middenklasse hotel bestaat uit vijf verdiepingen met een simpele, maar functionele architectuur.

Ligging Hotel Ancon ligt direct aan het strand van Ancon, aan de Caribische zee. De historische stad Trinidad bevindt zich op circa 14 km afstand. 

Faciliteiten Het hotel beschikt over een lobby met zitjes en receptie (24-uur geopend), lobbybar, een buffetrestaurant, 3 a la carte restaurants (Cubaans, Italiaans en een vis restaurant), snackbar, nachtclub/disco, zwembad met zonneterras en ligstoelen, tennisbaan (onverlicht), sauna, massage (tegen betaling), lift, telefoon (kaarten zijn verkrijgbaar), geldwisselkantoor, internet (6 CUC per uur) en medische verzorging. Er zijn tevens enkele winkels, een souvenirwinkel en autoverhuur. Ook kunt u terecht voor diverse watersporten zoals catamaran en waterfietsen, niet-gemotoriseerde watersporten zijn inbegrepen. Er is een duikschool aanwezig 'Marina Marlin', de hoofdlocatie ligt tegenover het hotel (hier dient u de reserveringen te maken). Daarnaast zijn er ook mogelijkheden als tafeltennis, volleybal en aerobics. Er wordt in het hotel dagelijks entertainment verzorgd en worden er in het weekend activiteiten georganiseerd. U kunt in het hotel terecht met VISA en Matercard.

Accommodatie De 279 kamers van hotel Ancon hebben de beschikking over twee 1-persoonsbedden of één 2-persoonsbed, een telefoon, radio, satelliettelevisie, kluis (tegen betaling), koelkast of minibar(alleen in superior kamer), airconditioning, balkon of terras met zitje en een badkamer met bad(alleen in superior kamer) en douche.

Via een online formulier kunt u aangeven welke bouwstenen u wilt gebruiken voor uw reis. Dit formulier opent in een apart venster zodat u via dit venster nog verder kunt bladeren naar de andere bouwstenen.

Prijsoverzicht
In het onderstaande overzicht ziet u de periodes waarvoor wij momenteel prijzen beschikbaar hebben. Mocht u in een ander dan in de hier vermelde periodes op vakantie willen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Klik op de datum van de gewenste periode om de prijstabel op te vragen.
  
Periode

Trinidad: de voorzijde van Hotel Ancon
Trinidad: de voorzijde van Hotel Ancon

 

Hotel Ancon in Trinidad is gelegen aan het gelijknamige strand Ancon
Hotel Ancon in Trinidad is gelegen aan het gelijknamige strand Ancon

 

Hotel Ancon is direct gelegen aan het strand
Hotel Ancon is direct gelegen aan het strand

 

Een van de kamers in hotel Ancon
Een van de kamers in hotel Ancon

 

Het uitzicht van hotel Ancon over het strand en de zee
Het uitzicht van hotel Ancon over het strand en de zee

 

 

©2018 ARA Tours B.V.  |  Disclaimer  |  Copyright