Skype ARA Tours Follow ARA Tours on Facebook Follow ARA Tours on Twitter ARA Tours is lid van de Maatwerkspecialisten.
Cuba > Reis naar Cuba
Fly Drives & rondreizen per auto Cuba

Cuba auto rondreizen / Fly drives Cuba

ARA Tours biedt voor uw Cuba vakantie verschillende rondreizen per huurauto / fly drives Cuba aan. U kunt kiezen uit Cuba rondreizen per auto met een vastgelegde route of gebruik maken van een Flexi Fly drive. Dit is een flexibele Cuba rondreis per huurauto, waarbij u onderweg gebruik maakt van hotelcoupons. Mocht u onder de aangeboden huurauto rondreizen toch niet helemaal de gewenste route aantreffen dan kunnen wij vanzelfsprekend een rondreis op maat samenstellen.

De Flexi Fly drive biedt u de mogelijkheid een persoonlijke en voor u aantrekkelijke rondreis samen te stellen. U kunt vooraf of ter plaatse uw eigen route samenstellen en aanpassen. Bevalt het u ergens erg goed dan kunt u op dat moment beslissen om langer te blijven. Zo niet, dan biedt Cuba u andere mooie plekken om van te genieten. U krijgt een huurauto ter beschikking met onbeperkt aantal kilometers en de mogelijkheid te kiezen uit ongeveer 120 hotels.†

Grote vraag naar hotels in de ViŮales Vallei en de omgeving van de koloniale stad Trinidad†(periode juli - augustus)

In de ViŮales Vallei zijn maar een beperkt aantal hotels en door de grote vraag vanuit alle internationale markten naar Cuba vakanties wordt het steeds moeilijker om bij last-minutes u door u de gewenste hotels te reserveren. Dit geldt voor alle Flexi Fly Drives, de rondreizen op maat als ook de Standaard Fly Drives. Het zelfde fenomeen merken wij voor de hotels in Trinidad. Vanzelfsprekend proberen wij ons uiterste best om de gewenste hotels bevestigd te krijgen. Als dat niet lukt wordt direct naar een alternatief hotel gezocht.

ARA Tours heeft voor uw reis naar Cuba in de categorie Fly Drives & rondreizen per auto de volgende reismogelijkheden:


©2020 ARA Tours B.V.  |  Disclaimer  |  Copyright