Skype ARA Tours Follow ARA Tours on Facebook Follow ARA Tours on Twitter ARA Tours is lid van de Maatwerkspecialisten.
Cuba
Reis naar Cuba

ARA Tours heeft voor uw reis naar Cuba de volgende reismogelijkheden:

Reisarrangementen:

Stel uw eigen reis samen:

Cuba is het grootste vakantie eiland van het Caribische gebied met vele stranden, idyllische baaien, tropische bergen en valleien. De vakantie bestemming Cuba is het eiland van het ritme van de salsa, de wereldberoemde sigaren, de oude Amerikaanse auto's, de mojito, de Cuba Libre, Fidel en Raul Castro en Ché Guevarra.

Al meer dan 15 jaar komen onze medewerkers op Cuba en ARA Tours is dan ook dé specialist voor uw individuele en georganiseerde rondreis door Cuba. Met het meest uitgebreide aanbod van fly drives, flexibele auto rondreizen, begeleide rondreizen Cuba, combinatie reizen, fly drives en autohuur Cuba. Ook voor een huwelijksreis, duikvakantie en strandvakantie, all inclusive vakantie of zonvakantie naar Cuba kunt u bij ons terecht. Regelmatig zijn er ook Cuba aanbiedingen naar steden Havana, Holguín en Varadero.

De Self Drive of Flexi Fly Drive is een uitstekende manier om de mooiste plekken op het eiland op eigen tempo te ontdekken. Breng een bezoek aan Santiago de Cuba, het oude stadsdeel van Havana, de koloniale steden Camaguëy, Trinidad en Santiago de Cuba. Of wilt u liever genieten van de natuur en te voet of te paard wandelen in de Viñales vallei met de tabakplantages, het Escambray gebergte bij Trinidad of de zuidelijk gelegen gebergte Sierra Maestra?

Voor een strandvakantie zit u altijd goed in Varadero, Santa Lucia of Guardalavaca. Of geniet lekker op de paradijselijke eilandjes Cayo Largo, Cayo Santa Maria en Cayo Coco. Maria la Gorda, Cienfuegos, Santa Lucia, Cayo Levisa en Cayo Largo zijn geschikt voor uw duikvakantie. Heeft u interesse in vliegvissen op Cuba, dan kunnen wij u Cayo Largo van harte aanbevelen.

Op basis van onze startpakketten / city starters Havana, Holguín en Varadero kunt u een eigen Cuba reis op maat samenstellen. U kunt met een huurauto op weg naar meer dan 180 landelijke en soms koloniale Cuba hotels.

Voor meer informatie: Achtergronden, Praktische informatie


Nieuws


©2020 ARA Tours B.V.  |  Disclaimer  |  Copyright