Skype ARA Tours Follow ARA Tours on Facebook Follow ARA Tours on Twitter ARA Tours is lid van de Maatwerkspecialisten.
Midden- en Zuid-Amerika > Reis naar Costa Rica
Hotels, appartementen en lodges Costa Rica

Voor uw reis door Costa Rica kunt u vooral kiezen uit een groot aantal kleinschalige en op de natuur gerichte hotels. Nabij en soms ook in de vele nationale parken treft u kleinschalige lodges aan, met veelal een familiare sfeer en individuele service. Dit zijn familiehotels met het comfort van toeristenklasse tot goede middenklasse hotels. Voor de vakantiegangers, die op meer comfort zijn gesteld zijn er natuurlijk ook hotels van eerste klasse en soms ook luxe klasse te vinden. Laat u door ARA Tours adviseren.

Sommige lodges bij Tortuguero Nationaal Park en bij Corcovado Nationaal Park zijn niet per auto bereikbaar, waardoor deze alleen in de vorm van een excursie of verlenging worden aangeboden. Zie hiervoor ook de meerdaagse of dagexcursies

Alleen in San José en aan de stranden ten westen van Liberia zijn enkele hotels, die aangesloten zijn bij de grote internationale hotelketens. Aan Playa Conchal treft u het kwalitatief uistekende hotel Westin Playa Conchal en aan de Golf van Papagayo is een hotel van de Occidental keten.

Costa Rica kent enkele uitstekende locaties voor een verblijf aan het strand: Tamarindo, Samara, Playa del Coco, Playa Quizales, Quepos en Playa Dominical aan de Pacifische Oceaan en Cahuita of Manzanillo aan de Caribische Zee. Indien u dit wenst dient u er rekening mee te houden dat u sowieso nog een nacht in San José moet overnachten voordat u terugreist naar Amsterdam. Immers de internationale vluchten naar Europa via Amerika vertrekken in de ochtend.

Hieronder treft u per regio / stad ons aanbod van hotels en lodges om uw eigen reis samen te stellen.

ARA Tours heeft in de categorie Hotels, appartementen en lodges de volgende bouwstenen voor uw reis:


©2020 ARA Tours B.V.  |  Disclaimer  |  Copyright