Skype ARA Tours Follow ARA Tours on Facebook Follow ARA Tours on Twitter ARA Tours is lid van de Maatwerkspecialisten.
Midden- en Zuid-Amerika > Reis naar Costa Rica
Fly Drives & rondreizen per auto Costa Rica

Costa Rica is uitstekend geschikt voor een fly drive of rondreis per auto. ARA Tours heeft voor uw verschillende rondreizen per auto / fly drives Costa Rica voor u samengesteld. U kunt kiezen uit rondreizen per auto met een vastgelegde route of gebruik maken van een Flexi Voucher Costa Rica. Dit is een flexibele fly drive, waarbij u onderweg gebruik kunt maken van hotelcoupons. Mocht u onder de aangegeven auto rondreizen toch niet helemaal de gewenste route aantreffen dan kunnen wij vanzelfsprekend een rondreis op maat samenstellen.

De Flexi Voucher Costa Rica biedt u de mogelijkheid een persoonlijke en voor u aantrekkelijke rondreis samen te stellen. Bevalt het u ergens erg goed dan kunt u op dat moment beslissen om langer te blijven. Zo niet, dan biedt Costa Rica u andere ongekende plekken natuurplekken om te genieten. U krijgt een huurauto ter beschikking met onbeperkt aantal kilometers en de mogelijkheid om uit een groot aantal hotels te kiezen in Costa Rica.

ARA Tours heeft voor uw reis naar Costa Rica in de categorie Fly Drives & rondreizen per auto de volgende reismogelijkheden:


©2018 ARA Tours B.V.  |  Disclaimer  |  Copyright