Skype ARA Tours Follow ARA Tours on Facebook Follow ARA Tours on Twitter ARA Tours is lid van de Maatwerkspecialisten.
Midden- en Zuid-Amerika
Reis naar Costa Rica

ARA Tours heeft voor uw reis naar Costa Rica de volgende reismogelijkheden:

Reisarrangementen:

Stel uw eigen reis samen:

Costa Rica, puur natuur vakantie en rondreizen langs prachtige regenwouden, mysterieuze nevelwouden, actieve vulkanen, mangrovebossen en het hooggebergte: echt een paradijs voor de natuurliefhebber.

De schitterende natuur is de belangrijkste attractie van Costa Rica, bijna een vijfde van Costa Rica is beschermd natuurgebied. De meeste natuurparken zijn toegankelijk voor toeristen en natuurliefhebbers komen hier volledig aan hun trekken. Enkele Nationale Parken liggen direct aan zee en u kunt de Costa Rica rondreis verlengen aan het strand. Het land grenst zowel aan de Stille Oceaan als aan de Caribische zee en biedt tropische palmstranden en koraalriffen

ARA Tours biedt naar Costa Rica verschillende groepsrondreizen, rondreizen per auto en flexi fly drives en vluchten met losse autohuur. Costa Rica is een fly & drive bestemming bij uitstek en u kunt op basis van de city starter San José en de Costa Rica bouwstenen uw eigen rondreis op maat samenstellen met verschillende meerdaagse excursies, hotels en lodges. De toeristische attracties en de natuurlijke schoonheden liggen verspreid over het land en zijn goed per auto, meestal een 4WD, bereikbaar. Bekende locaties in Costa Rica zijn Quepos / Manuel Antonio, Corcovado, Carara nationaal Park, Rincón de la Vieja, Monteverde, Tortuguero, Tamarindo en het meer Arenal / La Fortuna.

Voor meer informatie: Achtergronden, Praktische informatie


Nieuws


©2020 ARA Tours B.V.  |  Disclaimer  |  Copyright