Skype ARA Tours Follow ARA Tours on Facebook Follow ARA Tours on Twitter ARA Tours is lid van de Maatwerkspecialisten.
Nederlandse Antillen
Reis naar Bonaire

ARA Tours heeft voor uw reis naar Bonaire de volgende reismogelijkheden:

Reisarrangementen:

Stel uw eigen reis samen:

Bonaire is één van de drie ABC-eilanden. Vooral voor duikers en een huwelijksreis is Bonaire een waar paradijs. De kuststrook rond Bonaire is beschermd natuurgebied. Er zijn op Bonaire vele prachtige duiklocaties, waaronder het onbewoonde koraaleiland Klein Bonaire. Bonaire is uitstekend te combineren met Aruba en Curacao.

Niet alleen kunt u duiken op Bonaire, ook is het eiland zeer geschikt voor mensen die op zoek zijn naar rust en van de natuur houden. Zo kunt u een bezoek brengen aan Rincon, het Washington Slagbaai Nationaal Park en het Gotomeer, waar u de roze flamingo’s kunt vinden. Kralendijk is de hoofdstad van het eiland, hier vindt u enkele winkeltjes, terrasjes en restaurants. Een andere watersport die erg veel wordt beoefend op Bonaire is windsurfen bij het Lac meer.

Bij ARA Tours kunt u kiezen voor een strandvakantie, duikvakantie, zonvakantie, huwelijksreis of vliegreis naar Bonaire. Regelmatig zijn er ook aanbiedingen naar Bonaire met KLM en Arkefly. Geliefde hotels op Bonaire zijn Divi Flamingo Beach ,Habitat Bonaire, Sun Oceanfront Apartements, Bonaire Plaza, Caribbean Club Bonaire en Sand Dollar Resort. Harbour Village is het meest luxe hotel van Bonaire. Zoekt u een luxe guesthouse, dan is La Pura Vista aan te raden. Voor de duikers is hotel Buddy Dive ideaal. Het beste strand en uitstekende windsurf mogelijkheden treft u bij hotel Sorobon Beach.

Voor meer informatie: Achtergronden, Praktische informatie


Nieuws


©2020 ARA Tours B.V.  |  Disclaimer  |  Copyright