Skype ARA Tours Follow ARA Tours on Facebook Follow ARA Tours on Twitter ARA Tours is lid van de Maatwerkspecialisten.
Nederlandse Antillen
Reis naar Aruba

ARA Tours heeft voor uw reis naar Aruba de volgende reismogelijkheden:

Reisarrangementen:

Stel uw eigen reis samen:

Aruba is het meest westelijke gelegen eiland van de Benedenwindse eilanden en is een ideale zonvakantie bestemming. Het biedt kilometers lange zandstranden, een prachtige onderwaterwereld, een vriendelijke bevolking en een gezellig nachtleven. Het landschap is overwegend droog en het eiland is begroeid met grote cactussen, struikgewas en vooral de opvallende Divi Divi bomen. Aruba is zeer geliefd bij snorkelaars en duikers vanwege de prachtige koraalriffen. Wanneer u wilt duiken op Aruba kunt u terecht bij verschillende duikscholen op het eiland. Oranjestad is de levendige hoofdstad van het eiland, hier vindt u naast de vele koloniale gebouwen zoals fort Zoutman ook een groot winkelcentrum en terrasjes. 

Bij ARA Tours kunt u kiezen voor een Aruba strandvakantie, duikvakantie, zonvakantie, all inclusive vakantie of golfvakantie. Regelmatig zijn er ook aanbiedingen naar Aruba en wij regelen graag voor u een eilandcombinaties Aruba met Bonaire, Curacao en zelfs Sint Maarten. Hotelketens Divi Resorts, Marriott en Renaissance bieden speciale eilanden combinaties. Speciaal voor uw Aruba huwelijksreis kunt u gebruik maken van het One Cool Honeymoon- concept. 

Geliefde hotels hotels aan Druif Beach en Eagle Beach zijn Tamarijn Aruba All Inclusive, Divi Aruba All inclusive, Manchebo Beach Resort, Amsterdam Manor Beach, Bucuti Beach & Tara Suites. ARA Tours biedt ook verschillende populaire hoogbouw hotels aan Palm Beach zoals Holiday Inn Sunspree, Hyatt Resort Aruba, Aruba Marriott Stellaris, Aruba Radisson en The Westin Aruba. Enkele appartementen aanbieders zijn The Mill Resort, MVC Eagle Beach en Aruba Harmony. In Oranjestad zijn de bekende hotels Renaissance Aruba Resort en Talk of the Town.

Voor meer informatie: Achtergronden, Praktische informatie


Nieuws


©2020 ARA Tours B.V.  |  Disclaimer  |  Copyright